Καλωσορίσατε στην ιστοσελίδα μου!

Δημιουργήθηκε στις 17/02/2011 από τον Δημήτρη Χριστοφορίδη

image sample

Αυτή η ιστοσελίδα δημιουργήθηκε στην προσπάθεια να συνδυαστεί το μαύρο και το λευκό χρώμα. Λίγο πολύ είναι ένα παιχνίδι με τα χρώματα. Η προσπάθεια για συνδυασμό αυτών των δυο χρωμάτων είναι βασικά που αλλάζει την διάθεσή μας και ομορφαίνει ή «γκριζάρει» τον κόσμο γύρω μας. Η παλέτα των συνδυασμών αυτών των δυο χρωμάτων είναι που ορίζει την οπτική κάτω από την οποία αντιμετωπίζουμε τις διάφορες καταστάσεις και δυσκολίες!!!

Ακόμα!

image sample

Στην ιστοσελίδα αυτή θα βρείτε και κάποια δικά μου προσωπικά στοιχεία που θα βοηθήσουν τον επισκέπτη να καταλάβει το ποιός είμαι. Γιατί όπως γνωρίζουμε καλά αφενός μεν «Ουδέν κρυπτόν υπό τον Ήλιον» αφετέρου δε «Ότι δηλώσεις είσαι»!

Όπως είπε και ο Κλέαρχος (μαθητής του Αριστοτέλη), από λόγια των επτά σοφών της αρχαιότητας «ΠΑΙΣ ΩΝ ΚΟΣΜΙΟΣ ΓΙΝΟΥ, ΗΒΩΝ ΕΓΚΡΑΤΗΣ, ΜΕΣΟΣ ΔΙΚΑΙΟΣ, ΠΡΕΣΒΥΤΗΣ ΕΥΒΟΥΛΟΣ, ΤΕΛΕΥΤΩΝ ΑΛΥΠΟΣ» (Παιδί να μαθαίνεις καλούς τρόπους, νέος να πειθαρχείς τα πάθη σου, ώριμος να είσαι δίκαιος, γέρων να δίνεις σωστές συμβουλές και να μη λυπάσαι τον θάνατο που πλησιάζει).

«Όλοι θέλουμε να αλλάξουμε τον κόσμο αλλά κανείς μας δεν τολμά και δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του.» Απο π. Ανατόλιο τον σύγχρονο.

Η σπουδαιότερη ομιλία, ίσως από τον σπουδαιότερο κωμικό της ανθρωπότητας ο οποίος πεισματικά αρνιόταν, για μιάμιση περίπου δεκαετία, να ακολουθήσει την τεχνολογική εξέλιξη που επέτρεπε την ομιλία στον κινηματογράφο. Όταν τελικά ενέδωσε, το έκανε γιατί είχε πραγματικά κάτι να πει, συγκλονίζοντας όλο τον κόσμο τότε, αλλά και τις μετέπειτα γενιές που θα ερχόταν σε επαφή με το φιλμ:

  • Η ομιλία
  • «Η εξαπάτηση είναι εφήμερη, η ειλικρίνεια παντοτινή.»